Sempozyum Yeri ve Ulaşım

SEMPOZYUM YERİ

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi

Adres:Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Kemalpaşa Mahallesi Üniversite Caddesi 54050 Serdivan / SAKARYA

ULAŞIM
• Sakarya Otobüs terminalinden VİB – METRO ve SEV turizme ait minibüsler şehir içine aktarımı sağlamaktadır. Bu minibüslerden SAÜ KAMPÜS hattı olan Hotel Limapark önünde indirmektedir. Aynı hat kampüse de ulaşımı sağlamakta ve SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinin karşısında bulunan minibüs durağında indirmektedir.
• Sakarya Otobüs terminalinden 29 numaralı KAMPÜS hattı belediye otobüsü de kalkmakta ve yukarıda belirtilen noktalardan geçmektedir.
• Hızlı tren Sakarya-Arifiye’de durmaktadır. Şehir merkezine yaklaşık 20 dakika uzaklıkta olan tren istasyonundan Sakarya şehir merkezine ulaşımı sağlayan ikinci bir tren hattı ile gelinebilir. Şehir merkezindeki tren istasyonuna gelindiği takdirde istasyonun hemen yan tarafında bulunan dolmuş duraklarından Kampüs hattına binilebilir. Bu hat hem Hotel Limapark önünde hem de SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinin önünde indirmektedir.